Workshops

Välkommen på en extra lång härlig Yinyogaklass för att sträcka ut kroppen, vila och få ny energi genom effektiv återhämtning. 

 

Positionerna främjar flöde i kroppen, och sträcker ut kroppens sidor, diagonalt, fram- och baksida, ljumskar, rygg, mage och lår. 

 

Under vintern lägger sig snön som ett täcke över naturen, tempot sänks och vi går in i vila. Dagarna är korta, och mörkret bäddar in. 

 

I denna klass får du slappna av, vila och ladda om. Du får känna på tålamod, självkärlek och känslan när du följer din inre kompass - närvarande i nuet.

 

Jag bäddar med ullmattor, kuddar och bolster, så det är bara att komma, klädd i långärmat och långbent med tjockstrumpor och kanske en extra tröja. 

Jag bjuder på te och rawfoodfika från kl 14.30. 

 

Yinmeditationen passar både dig som yogat förr - och dig som är nybörjare och vill kickstarta din yogakarriär.

 

Pris 400 kr. Begränsat antal platser.

Bindande anmälan via mail till [javascript protected email address] 

Skriv namn och mobilnummer, så får du en betallänk ca en vecka före evenemanget. Först när du betalat har du säkrat din plats. 

 

Ingen återbetalning om du ångrar dig, men däremot går det bra att sälja eller överlåta platsen till någon annan. Meddela mig detta så jag vet. 

Vi ses!

”Stillhet och kraft” 2018

Heldag med Yinyoga i Aula Capella i Fjällnäs, tid för lunch samt t ex vandring eller besök på Mii Gullo Spa.
Söndag 12/8, söndag 26/8 och lördag 29/9
Yoga kl 10.00-12.00 och kl 15.15-16.30 

 

Jag guidar dig genom yogapassen som är en kombination av djupstretch, andning och avslappning, omväxlande i tystnad och till musik. Du får möjlighet att minska spänningar och stress, öka rörligheten och hitta tillbaka till din intre styrka.

Pris yoga: 450 kr Anmälan senast 9/8 på mail: [javascript protected email address] 
Lokalen är förberedd med ullmattor, filtar och kuddar. Min antal deltagare 6, max 15.
Du får 10% rabatt på fika, lunch och spabesök på Fjällnäs Reserve under dagen. 


Yinyoga 
är en lugn yogaform som passar de flesta. Under yogapassen kommer du att guidas att andetag för andetag släppa spänningar och reducera stress, ladda om och hitta din inre styrka. Du får tid för stillhet, reflektion, acceptans och närvaro i kroppen och i nuet, och samtidigt som du laddar om och ökar din rörlighet, ges också tillgång till din potential och kraft. 
Passets omfattning och lugna uppbyggnad, skapar möjlighet för att hålla ett meditativt tillstånd under en längre tid, vilket är magiskt! 

 

 

RESET YOUR LIFE långhelg med vandring, yoga, guidningar, healing, meditation i Funäsdalens vackra fjällvärld.

20-23 september 2018

En allt-i-ett-upplevelse!

- Vägledning och guidning för att dyka djupt och släppa mentala bagage, skifta och öppna upp för nytt. Som ger dig svaren du söker.
- Healingfrekvenser som stödjer processerna.
- Meditation – vägledda stilla meditationer.
- Guidade vandringar i hisnande fjällvärld av guide på plats.
- Speciellt anpassade yogapass för processerna.
- Massor av samtal med likasinnade, djupa kontakter med glädje och mycket skratt.
- Helpension.
- Eget rum på Grönländaren vandrarhem i Funäsdalen.

Ingen förkunskap behövs av vare sig yoga, fjällvandring eller inre arbete, men du behöver ha ett öppet sinne och en längtan efter utveckling och du behöver kunna vara i rörelse under flera timmar per dag.

Vår intention är att du ska lämna oss och vår retreat som en ny, uppdaterad version av dig själv. Att du ska ha fått de svar du sökt efter för att återuppta din livsresa.

Välkommen att tillsammans med oss och våra medarbetare ta den paus du behöver!

Retreaten inleds med en välkomstmiddag på torsdagen och avslutas med lunch på söndagen.

PRIS (inkluderat): 5 675 kr
då ingår allt på plats - eget rum och all mat, utom dryck till middagen om du vill ha annat än vatten.

Vi som bjuder in dig är Helena Söderlund och Malina Bydén. Vi erbjuder vår trygga och kompetenta guidning och närvaro under retreatens gång. Tillsammans besitter vi en bredd som är unik och kraftfull som vi älskar att dela. Läs mer om oss genom att besöka www.resetyourlife.se